Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Amerikkalaiset banaanipannukakut

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta
Kohota herkulliset banaaniletut leivinjauheella ihanan kuohkeiksi. Kaurajuomaan tehdyt ja rypsiöljyssä paistetut letut eivät sisällä maitoa.

Ainekset

2 kpl
Banaania
3 dl
Kaurajuomaa
1 kpl
Kananmuna
3 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
2 rkl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
ripaus kanelia
2 rkl
Öljyä
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja murskaa banaanit kulhossa haarukalla soseeksi. Sekoita kaurajuoma ja kananmuna banaanisoseeseen.

2 kpl
Banaania
3 dl
Kaurajuomaa
1 kpl
Kananmuna
2

Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe ja mausteet. Lisää jauhoseos öljyn kanssa taikinaan. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota 10 minuuttia.

3 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Suolaa
ripaus kanelia
2 rkl
Sokeria
2 rkl
Öljyä
3

Paista taikinasta ohukais- tai blinipannulla paksuhkoja pannareita.

Öljyä paistamiseen

Vinkki! Tarjoa lettujen kanssa vaniljalla maustettua maitorahkaa tai kermavaahtoa sekä tuoreita marjoja.

Miltä maistui?(5 arviota)
Resepti:
Katri Schröder, Suvi Rüster
Kuvat:
Päivi Ristell
Julkaistu: 25.2.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.