Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Banaaniletut

Amerikkalaiset banaanipannukakut

timer-icon20 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta
Kohota herkulliset banaaniletut leivinjauheella ihanan kuohkeiksi. Kaurajuomaan tehdyt ja rypsiöljyssä paistetut letut eivät sisällä maitoa.

Ainekset

2 kpl
Banaania
3 dl
Kaurajuomaa
1 kpl
Kananmuna
3 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
2 rkl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
ripaus kanelia
2 rkl
Öljyä
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja murskaa banaanit kulhossa haarukalla soseeksi. Sekoita kaurajuoma ja kananmuna banaanisoseeseen.

2 kpl
Banaania
3 dl
Kaurajuomaa
1 kpl
Kananmuna
2

Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe ja mausteet. Lisää jauhoseos öljyn kanssa taikinaan. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota 10 minuuttia.

3 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
ripaus kanelia
2 rkl
Sokeria
2 rkl
Öljyä
3

Paista taikinasta ohukais- tai blinipannulla paksuhkoja pannareita.

Öljyä paistamiseen

Vinkki: Tarjoa lettujen kanssa vaniljalla maustettua maitorahkaa tai kermavaahtoa sekä tuoreita marjoja.

Miltä maistui?(7 arviota)
Resepti:
Katri Schröder, Suvi Rüster
Kuvat:
Päivi Ristell
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 23.4.2025

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.