Amerikkalaiset banaanipannukakut

arvosana4/5

(9)arviota
20 Kappaletta

20 min (josta 15 min aktiivista)

Kohota herkulliset banaaniletut leivinjauheella ihanan kuohkeiksi. Kaurajuomaan tehdyt ja rypsiöljyssä paistetut letut eivät sisällä maitoa.

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplbanaania
3 dlkaurajuomaa
1 kplkananmuna
3 dlvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
2 rklsokeria
1/2 tlsuolaa
1/4 tlripaus kanelia
2 rklöljyä
öljyä paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja murskaa banaanit kulhossa haarukalla soseeksi. Sekoita kaurajuoma ja kananmuna banaanisoseeseen.

    MääräAinesosa
    2 kplbanaania
    3 dlkaurajuomaa
    1 kplkananmuna
  2. 2

    Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe ja mausteet. Lisää jauhoseos öljyn kanssa taikinaan. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota 10 minuuttia.

    MääräAinesosa
    3 dlvehnäjauhoja
    2 tlleivinjauhetta
    1/2 tlsuolaa
    1/4 tlripaus kanelia
    2 rklsokeria
    2 rklöljyä
  3. 3

    Paista taikinasta ohukais- tai blinipannulla paksuhkoja pannareita.

    MääräAinesosa
    öljyä paistamiseen

Vinkki: Tarjoa lettujen kanssa vaniljalla maustettua maitorahkaa tai kermavaahtoa sekä tuoreita marjoja.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder, Suvi Rüster
Kuvat:
Päivi Ristell
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä