Anjovismunat - Yhteishyvä

Anjovismunat

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Keitettyä kananmunaa
1 kpl
Pieni punasipuli
2 tl
Öljyä
5 kpl
Anjovisfileetä
3 rkl
Hienonnettua tuoretta tilliä
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Kuori ja halkaise munat. Lusikoi keltuaiset kulhoon. Kuori ja hienonna sipuli. Paahda kevyesti pannulla, kunnes sipuli hieman pehmenee.Hienonna anjovikset ja nosta pannulle sipuleiden joukkoon. Kääntele hetken aikaa. Siirrä sipuliseos keltuaisten joukkoon ja lisää hienonnettu tilli ja ripaus pippuria. Kääntele täyte tasaiseksi ja lusikoi munien koloihin.Koristele tillillä. Tarjoile alkupalana tai brunssiruokana.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa