Anjovismunat
15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | keitettyä kananmunaa |
| 1 kpl | pieni punasipuli |
| 2 tl | öljyä |
| 5 kpl | anjovisfileetä |
| 3 rkl | hienonnettua tuoretta tilliä |
| rouhittua mustapippuria |
- 1.
Kuori ja halkaise munat. Lusikoi keltuaiset kulhoon. Kuori ja hienonna sipuli. Paahda kevyesti pannulla, kunnes sipuli hieman pehmenee.Hienonna anjovikset ja nosta pannulle sipuleiden joukkoon. Kääntele hetken aikaa. Siirrä sipuliseos keltuaisten joukkoon ja lisää hienonnettu tilli ja ripaus pippuria. Kääntele täyte tasaiseksi ja lusikoi munien koloihin.Koristele tillillä. Tarjoile alkupalana tai brunssiruokana.
Anjovismunat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | keitettyä kananmunaa |
| 1 kpl | pieni punasipuli |
| 2 tl | öljyä |
| 5 kpl | anjovisfileetä |
| 3 rkl | hienonnettua tuoretta tilliä |
| rouhittua mustapippuria |
Valmistus
- 1
Kuori ja halkaise munat. Lusikoi keltuaiset kulhoon. Kuori ja hienonna sipuli. Paahda kevyesti pannulla, kunnes sipuli hieman pehmenee.Hienonna anjovikset ja nosta pannulle sipuleiden joukkoon. Kääntele hetken aikaa. Siirrä sipuliseos keltuaisten joukkoon ja lisää hienonnettu tilli ja ripaus pippuria. Kääntele täyte tasaiseksi ja lusikoi munien koloihin.Koristele tillillä. Tarjoile alkupalana tai brunssiruokana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












