Anjovismunat

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplkeitettyä kananmunaa
1 kplpieni punasipuli
2 tlöljyä
5 kplanjovisfileetä
3 rklhienonnettua tuoretta tilliä
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja halkaise munat. Lusikoi keltuaiset kulhoon. Kuori ja hienonna sipuli. Paahda kevyesti pannulla, kunnes sipuli hieman pehmenee.Hienonna anjovikset ja nosta pannulle sipuleiden joukkoon. Kääntele hetken aikaa. Siirrä sipuliseos keltuaisten joukkoon ja lisää hienonnettu tilli ja ripaus pippuria. Kääntele täyte tasaiseksi ja lusikoi munien koloihin.Koristele tillillä. Tarjoile alkupalana tai brunssiruokana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025