Anjovismunat | Munakkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Anjovismunat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Keitettyä kananmunaa
1 kpl
Pieni punasipuli
2 tl
Öljyä
5 kpl
Anjovisfileetä
3 rkl
Hienonnettua tuoretta tilliä
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja halkaise munat. Lusikoi keltuaiset kulhoon. Kuori ja hienonna sipuli. Paahda kevyesti pannulla, kunnes sipuli hieman pehmenee.Hienonna anjovikset ja nosta pannulle sipuleiden joukkoon. Kääntele hetken aikaa. Siirrä sipuliseos keltuaisten joukkoon ja lisää hienonnettu tilli ja ripaus pippuria. Kääntele täyte tasaiseksi ja lusikoi munien koloihin.Koristele tillillä. Tarjoile alkupalana tai brunssiruokana.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.