Appelsiini-inkiväärishotti

arvosana5/5

(4)arviota
4 Annosta

15 min (josta 15 min aktiivista)

Ihanan virkistävä appelsiini-inkiväärishotti tuo piristystä brunssipöytään. Helppo inkiväärishotti on täydellinen aloitus päivälle.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplappelsiinia
1 kplsitruuna
25 g(2–3 cm:n pala) inkivääriä
(hunajaa tai agavesiirappia)

Valmistus

  1. 1

    Purista appelsiineista ja sitruunasta mehu (appelsiininmehua noin 2 dl ja sitruunanmehua 3 rkl). Kuori ja raasta inkivääri mahdollisimman hienoksi.

    MääräAinesosa
    2 kplappelsiinia
    1 kplsitruuna
    25 g(2–3 cm:n pala) inkivääriä
  2. 2

    Sekoita mehut ja inkivääri. Makeuta juoma halutessasi hunajalla tai siirapilla.

    MääräAinesosa
    (hunajaa tai agavesiirappia)

Vinkki: Inkiväärin kuoriminen onnistuu helpoiten teelusikan kärjellä.

Vinkki: Siivilöi juoma halutessasi.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: (hunajaa tai agavesiirappia).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
27.12.2024
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä