Kuori ja paloittele porkkanat. Kaada päälle sen verran vettä, että palat peittyvät. Keitä porkkanat hiljalleen pehmeiksi. Kaada vesi pois ja soseuta porkkanat. Kaada sose takaisin kattilaan, lisää mehut ja hillosokeri. Keitä hiljalleen 10 minuuttia välillä sekoitellen. Mausta hillo vaniljasokerilla ja kaada puhtaisiin purkkeihin.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1316
5514
1,0 g
—
308,0 g
307,0 g
13,0 g
5,0 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Vettä,
2 tl Vaniljasokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli