Appelsiini-porkkanahillo | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Appelsiini-porkkanahillo

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Keitä herkullinen hillo porkkanoista ja appelsiinin ja sitruunan mehusta. Mausta hillo vaniljasokerilla ja kaada puhtaisiin purkkeihin.

Ainekset

500 g
Porkkanoita
Vettä
2 kpl
Appelsiinin mehu
1 kpl
Sitruunan mehu
250 g
(3 dl) hillosokeria
2 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele porkkanat. Kaada päälle sen verran vettä, että palat peittyvät. Keitä porkkanat hiljalleen pehmeiksi. Kaada vesi pois ja soseuta porkkanat. Kaada sose takaisin kattilaan, lisää mehut ja hillosokeri. Keitä hiljalleen 10 minuuttia välillä sekoitellen. Mausta hillo vaniljasokerilla ja kaada puhtaisiin purkkeihin.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2015
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

5514

1316

1,0 g

308,0 g

307,0 g

13,0 g

5,0 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Vettä,

2 tl Vaniljasokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli