Huuhtele kaali ja suikaloi se mahdollisimman ohueksi. Pese retiisit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Siirrä kaali ja retiisit kulhoon. Yhdistä marinadin ainekset ja sekoita ne kaalin ja retiisien joukkoon.
Anna maustua noin puolisen tuntia huoneenlämmössä tai muutama tunti peitettynä jääkaapissa. Tarjoa lämpimän ruoan lisäkkeenä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
525
125
11,5 g
0,8 g
3,5 g
3,3 g
1,8 g
1,3 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Yhden appelsiinin mehu,
0,5 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli