Appelsiinimarinoitu kaali-retiisisalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Appelsiinimarinoitu kaali-retiisisalaatti

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Varhaiskaalia
6 - 8 kpl
Retiisiä

MARINADI

1/2 dl
Rypsiöljyä
2 rkl
Valkoista balsami- tai valkoviinietikkaa
Yhden appelsiinin mehu
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Huuhtele kaali ja suikaloi se mahdollisimman ohueksi. Pese retiisit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Siirrä kaali ja retiisit kulhoon. Yhdistä marinadin ainekset ja sekoita ne kaalin ja retiisien joukkoon.

Anna maustua noin puolisen tuntia huoneenlämmössä tai muutama tunti peitettynä jääkaapissa. Tarjoa lämpimän ruoan lisäkkeenä.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.6.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g14 g
Proteiinia1 g5 g
Rasvaa12 g46 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj525 2099
Energiaa kcal125 501

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Yhden appelsiinin mehu

  • 0,5 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g14 g
Proteiinia1 g5 g
Rasvaa12 g46 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj525 2099
Energiaa kcal125 501

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Yhden appelsiinin mehu

  • 0,5 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.