Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Appelsiinisalaatti ja raejuustosalsa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Appelsiinista, raejuustosta ja fetasta syntyy helppo herkku, joka maistuu lisäkkeenä tai vaikka lounaana. Mausta öljyllä ja mausteilla, ripottele päälle pinjansiemeniä.

Ainekset

3 kpl
Appelsiinia
4 rkl
Pinjansiemeniä
1 kpl
(80 g) salaattiseosta

Raejuustosalsa

1 dl
Raejuustoa
1/2 dl
Murustettua fetajuustoa
2 rkl
Hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa, minttua
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla hetki. Jaa salaattiseos ja appelsiinit tarjoilulautasille. Sekoita raejuusto, salaattijuusto ja yrtit. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Nostele raejuustosalsa salaattien päälle. Ripottele pinnalle siemenet.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.12.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

197

825

11,3 g

2,0 g

12,5 g

12,5 g

4,5 g

8,8 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli