Appelsiinisalaatti ja raejuustosalsa - Yhteishyvä

Appelsiinisalaatti ja raejuustosalsa

Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Appelsiinista, raejuustosta ja fetasta syntyy helppo herkku, joka maistuu lisäkkeenä tai vaikka lounaana. Mausta öljyllä ja mausteilla, ripottele päälle pinjansiemeniä.
Jaa Somessa

Ainekset

3 kpl
Appelsiinia
4 rkl
Pinjansiemeniä
1 kpl
(80 g) salaattiseosta

RAEJUUSTOSALSA

1 dl
Raejuustoa
1/2 dl
Murustettua fetajuustoa
2 rkl
Hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa, minttua
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla hetki. Jaa salaattiseos ja appelsiinit tarjoilulautasille. Sekoita raejuusto, salaattijuusto ja yrtit. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Nostele raejuustosalsa salaattien päälle. Ripottele pinnalle siemenet.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.12.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja13 g50 g
Proteiinia9 g35 g
Rasvaa11 g45 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj825 3300
Energiaa kcal197 787

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja13 g50 g
Proteiinia9 g35 g
Rasvaa11 g45 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj825 3300
Energiaa kcal197 787

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.