Appelsiinituorepuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Appelsiinituorepuuro

Appelsiinituorepuuro

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Tuorepuuro aloittaa aamun helposti ja lempeästi. Appelsiinituorepuuro saa makeutta banaanista ja makua kanelista.

Ainekset

2 kpl
Appelsiinin mehu
2 dl
Kaurahiutaleita
Suolaa
1 kpl
Banaani
2 rkl
Siemeniä
1 dl
Maustamatonta jogurttia
Kanelia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puserra appelsiineista mehut. Lisää joukkoon kaurahiutaleet ja ripaus suolaa. Anna turvota vähintään 3 tuntia tai yön yli jääkaapissa. Lisää puuroon paloiteltu banaani, siemenet ja jogurtti. Ripottele pinnalle kanelia.

2

Lisää puuroon paloiteltu banaani, siemenet ja jogurtti. Ripottele pinnalle kanelia.

1 kpl
Banaani
2 rkl
Siemeniä
1 dl
Maustamatonta jogurttia
Kanelia
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.1.2016
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1475

353

9,5 g

1,5 g

51,0 g

25,5 g

5,5 g

12,0 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Kanelia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli