
Arki-illan jauheliharisotto
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Kiehauta vesi. Lisää lihaliemikuutio ja keitä riisit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha padassa tai kattilassa. Lisää loppuvaiheessa sipuli ja anna kypsyä hetki. Lisää pakastekasvikset ja mausteet. Kuumenna sekoittaen.
Ota 1 dl riisin keitinvettä talteen. Valuta kypsä riisi. Viipaloi oliivit. Sekoita riisi ja oliivit jauhelihaseokseen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa tilkka keitinvettä.
Viimeistele risotto hienonnetulla persiljalla. Tarjoa juustoraasteen kanssa.
Vinkki: Erilaisilla pakastevihanneksilla saat risoton makuun vaihtelua.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
541
2264
27,3 g
9,5 g
43,0 g
3,5 g
5,8 g
27,3 g
5,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl chilijauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli