Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aurinkoinen porkkanasosekeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
Porkkanoita
2 kpl
Sipulia
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
1 tl
Jauhettua juustokuminaa tai korianteria
1 l
Kasvislientä (kuutiosta tai fondista valmistettua)
1/2 dl
Appelsiinimehua (vastapuristettua)
2 dl
Ruokakermaa
Rouhittua mustapippuria
1/2 kpl
Ruukku basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja silppua sipulit ja valkoispulinkynnet. Kuori ja paloittele porkkanat. Kuullota öljyssä kattilassa sipuli, porkkanat ja juustokumina/korianteri, älä ruskista. Lisää kasvisliemi. Keitä kasvikset pehmeiksi keskilämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia.Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää appelsiininmehu ja ruokakerma. Kuumenna ja mausta pippurilla ja silputulla basilikalla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.12.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.