Avokado-fetarosolli
Ainekset
Kastike
Valmistus
Keitä tuoreet punajuuret kypsiksi. Jäähdytä ja kuori. Leikkaa punajuuret kuutioiksi tai lohkoiksi. Kuori porkkanat ja paloittele. Keitä porkkanoita pari minuuttia, valuta ja jäähdytä. Kuori sipuli ja hienonna. Kuori omena ja leikkaa lohkoiksi tai kuutioiksi.
Halkaise avokado, ota kivi pois ja lusikoi hedelmäliha. Leikkaa kuutioiksi tai lohkoiksi. Kuutioi fetajuusto kuutioksi. Laita ainekset ryhmiksi salaattivadille tai sekoita keskenään. Koristele rucolalla.
Tee kastike. Sekoita kermaviiliin kaikki ainekset. Tarjoa kastike erikseen.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1181
4941
81,0 g
31,0 g
57,0 g
56,0 g
29,0 g
37,0 g
7,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Rucolaa,
1 - 2 rkl Säilykepunajuuren lientä,
Valkosipulinkynttä,
0,5 tl Suolaa,
0,25 tl Mustapippuria,
0,25 tl Sokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli