Avokado-hernekeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Avokado-hernekeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Iso avokado
1 kpl
Limetin raastettu kuori
1 kpl
Limetin mehu
6 dl
Mietoa kasvislientä
1 kpl
Pakasteherneitä (200 g)
6 - 8 kpl
Tabascoa
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi sisus lusikalla irti kuoresta. Nosta hedelmälihat kattilaan ja raasta joukkoon limetinkuori ja purista limetinmehu. Lisää joukkoon kasvisliemi. Kiehauta liemi ja lisää joukkoon herneet. Anna keiton kiehua 5 minuuttia. Aja sauvasekoittimella kuohkeaksi. Mausta Tabascolla ja suolalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 15.4.2013
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

452

108

11,0 g

1,8 g

1,3 g

0,8 g

0,3 g

1,0 g

2,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Limetin raastettu kuori,

6 - 8 tippaa Tabascoa,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli