Avokado-hernekeitto
Annokset
4
Ruokavalio
Ainekset
1 kpl
Iso avokado
1 kpl
Limetin raastettu kuori
1 kpl
Limetin mehu
6 dl
Mietoa kasvislientä
1 kpl
Pakasteherneitä (200 g)
6 - 8 kpl
Tabascoa
Suolaa
Näin teet
1
Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi sisus lusikalla irti kuoresta. Nosta hedelmälihat kattilaan ja raasta joukkoon limetinkuori ja purista limetinmehu. Lisää joukkoon kasvisliemi. Kiehauta liemi ja lisää joukkoon herneet. Anna keiton kiehua 5 minuuttia. Aja sauvasekoittimella kuohkeaksi. Mausta Tabascolla ja suolalla.
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 15.4.2013
Muokattu: 24.7.2018
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 1 g | 5 g |
Proteiinia | 1 g | 4 g |
Rasvaa | 11 g | 44 g |
Kuituja | 0 g | 1 g |
Energiaa kj | 452 | 1807 |
Energiaa kcal | 108 | 432 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Limetin raastettu kuori
6 - 8 tippaa Tabascoa
Suolaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 1 g | 5 g |
Proteiinia | 1 g | 4 g |
Rasvaa | 11 g | 44 g |
Kuituja | 0 g | 1 g |
Energiaa kj | 452 | 1807 |
Energiaa kcal | 108 | 432 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Limetin raastettu kuori
6 - 8 tippaa Tabascoa
Suolaa
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Arto Vuohelainen