Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Viipaloi palat ja nosta tarjoiluvadille. Pirskota päälle limetin mehu. Hienonna chili ja ripottele ne suolapähkinärouheen kanssa avokadojen päälle. Nostele keko rucolasalaattia päälle ja pirskota pinnalle oliiviöljyä. Mausta salaatti kevyesti suolalla ja pippurilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
313
1313
31,0 g
4,0 g
2,5 g
1,0 g
7,5 g
5,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala tuoretta chiliä,
Nippu rucolasalaattia,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli