Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Viipaloi palat ja nosta tarjoiluvadille. Pirskota päälle limetin mehu. Hienonna chili ja ripottele ne suolapähkinärouheen kanssa avokadojen päälle. Nostele keko rucolasalaattia päälle ja pirskota pinnalle oliiviöljyä. Mausta salaatti kevyesti suolalla ja pippurilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1313
313
31,0 g
4,0 g
2,5 g
1,0 g
7,5 g
5,0 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala tuoretta chiliä,
Nippu rucolasalaattia,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli