Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Avokado-maapähkinäsalaatti

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

2 kpl
Avokadoa
1 kpl
Limetin mehu
Pala tuoretta chiliä
2 rkl
Rouhittuja suolapähkinöitä
Nippu rucolasalaattia
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Viipaloi palat ja nosta tarjoiluvadille. Pirskota päälle limetin mehu. Hienonna chili ja ripottele ne suolapähkinärouheen kanssa avokadojen päälle. Nostele keko rucolasalaattia päälle ja pirskota pinnalle oliiviöljyä. Mausta salaatti kevyesti suolalla ja pippurilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

313

1313

31,0 g

4,0 g

2,5 g

1,0 g

7,5 g

5,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala tuoretta chiliä,

Nippu rucolasalaattia,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli