Avokado-maapähkinäsalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Avokado-maapähkinäsalaatti

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

2 kpl
Avokadoa
1 kpl
Limetin mehu
Pala tuoretta chiliä
2 rkl
Rouhittuja suolapähkinöitä
Nippu rucolasalaattia
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Viipaloi palat ja nosta tarjoiluvadille. Pirskota päälle limetin mehu. Hienonna chili ja ripottele ne suolapähkinärouheen kanssa avokadojen päälle. Nostele keko rucolasalaattia päälle ja pirskota pinnalle oliiviöljyä. Mausta salaatti kevyesti suolalla ja pippurilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
Muokattu: 4.5.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1313

313

31,0 g

4,0 g

2,5 g

1,0 g

7,5 g

5,0 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala tuoretta chiliä,

Nippu rucolasalaattia,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli