Balsamico-sienet

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min (josta 15 min aktiivista)

Balsamico-maustetut sienet voi napostella sellaisenaan tai tarjota pääruoan lisukkeena.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gherkkusieniä tai siitakesieniä
2 kplvalkosipulin kynttä
2 rklbalsamiviinietikkaa
2 rkloliiviöljyä
1 rklkuivattua oreganoa
50 gfetajuustoa

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Puhdista sienet. Jos käytät keskikokoisia herkkusieniä, puolita ne.

    MääräAinesosa
    2 kplvalkosipulin kynttä
    400 gherkkusieniä tai siitakesieniä
  2. 2

    Yhdistä valkosipuli, sienet, balsamiviinietikka, oliiviöljy ja oregano. Kaada leivinpaperoidulle uunipellille ja murustele päälle fetaa. Kypsennä noin 15 minuuttia 225 asteessa.

    MääräAinesosa
    2 rklbalsamiviinietikkaa
    2 rkloliiviöljyä
    1 rklkuivattua oreganoa
    50 gfetajuustoa

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä