Banaani-kookosletut

Arvostele resepti
12 Kappaletta

Banaaniletut ovat nopea gluteeniton välipala, johon voi hyödyntää ylikypsät banaanit.

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplkypsää banaania
3 kplkananmunaa
1 dlkookosjuomaa tai -maitoa
2 rklkookoshiutaleita
1 tlvaniljasokeria

Paistamiseen

öljyä

Koristeluun

tomusokeria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja soseuta banaanit kulhossa haarukalla tai sauvasekoittimella. Lisää munat, kookosjuoma ja -hiutaleet sekä vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi.

    MääräAinesosa
    2 kplkypsää banaania
    3 kplkananmunaa
    1 dlkookosjuomaa tai -maitoa
    2 rklkookoshiutaleita
    1 tlvaniljasokeria
  2. 2

    Kuumenna nokare rasvaa ohukaispannulla ja valuta seosta pannulle. Paista lettuja miedolla lämmöllä ensin noin 5 minuuttia toiselta puolelta, käännä ja paista toiselta puolelta kauniin ruskeiksi. Koristele halutessasi tomusokerilla. Tarjoile esimerkiksi marjojen kera.

    MääräAinesosa
    öljyä
    tomusokeria

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 tl Vaniljasokeria, Öljyä, Tomusokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
16.9.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä