Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Banaani-kookosletut

Banaani-kookosletut

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Banaaniletut ovat nopea gluteeniton välipala, johon voi hyödyntää ylikypsät banaanit.

Ainekset

2 kpl
Kypsää banaania
3 kpl
Kananmunaa
1 dl
Kookosjuomaa tai -maitoa
2 rkl
Kookoshiutaleita
1 tl
Vaniljasokeria

paistamiseen

Öljyä

koristeluun

Tomusokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja soseuta banaanit kulhossa haarukalla tai sauvasekoittimella. Lisää munat, kookosjuoma ja -hiutaleet sekä vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi.

2 kpl
Kypsää banaania
3 kpl
Kananmunaa
1 dl
Kookosjuomaa tai -maitoa
2 rkl
Kookoshiutaleita
1 tl
Vaniljasokeria
2

Kuumenna nokare rasvaa ohukaispannulla ja valuta seosta pannulle. Paista lettuja miedolla lämmöllä ensin noin 5 minuuttia toiselta puolelta, käännä ja paista toiselta puolelta kauniin ruskeiksi. Koristele halutessasi tomusokerilla. Tarjoile esimerkiksi marjojen kera.

Öljyä
Tomusokeria
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

42

177

2,0 g

0,9 g

3,6 g

2,8 g

0,5 g

2,3 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Vaniljasokeria,

Öljyä,

Tomusokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli