Banaani-mansikkahyve
Tarjoa banaani-mansikkahyve välipalana tai jälkiruokana.
Ainekset
2 kpl
Banaania
250 g
Pakastemansikoita
10 kpl
(gluteenitonta) piparkakkua
1 kpl
(0,25 l) vispautuvaa soijavalmistetta
2 tl
Vaniljasokeria
Näin teet
1
Kuori ja pilko banaanit. Pilko puolikohmeiset pakastemansikat. Murskaa piparkakut.
Vaahdota soijavalmiste ja mausta vaniljasokerilla. Nostele annosmaljoihin kerroksittain banaania, mansikoita, piparkakkumuruja ja vaahtoa.
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2014
Muokattu: 15.11.2018
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 103 g | 103 g |
Proteiinia | 8 g | 8 g |
Rasvaa | 17 g | 17 g |
Kuituja | 11 g | 11 g |
Energiaa kj | 2624 | 2624 |
Energiaa kcal | 627 | 627 |
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 103 g | 103 g |
Proteiinia | 8 g | 8 g |
Rasvaa | 17 g | 17 g |
Kuituja | 11 g | 11 g |
Energiaa kj | 2624 | 2624 |
Energiaa kcal | 627 | 627 |
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä