Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Banaani-mansikkahyve

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Tarjoa banaani-mansikkahyve välipalana tai jälkiruokana.

Ainekset

2 kpl
Banaania
250 g
Pakastemansikoita
10 kpl
(gluteenitonta) piparkakkua
1 kpl
(0,25 l) vispautuvaa soijavalmistetta
2 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja pilko banaanit. Pilko puolikohmeiset pakastemansikat. Murskaa piparkakut.

Vaahdota soijavalmiste ja mausta vaniljasokerilla. Nostele annosmaljoihin kerroksittain banaania, mansikoita, piparkakkumuruja ja vaahtoa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2014
|
Muokattu: 25.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

627

2624

17,0 g

7,0 g

103,0 g

73,0 g

11,0 g

8,0 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli