Banaani-suolapähkinätoastit | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Banaani-suolapähkinätoastit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kuivahtanut leipä mehevöityy munamaidolla ja paistamisella. Täytä toastit banaanilla ja suolapähkinämurskalla.

Ainekset

8 kpl
Kuivahtanutta paahtoleipäviipaletta

täyte

2 kpl
Kypsää banaania
2 rkl
Fariinisokeria
1 tl
Kanelia
1 dl
Suolapähkinöitä
1 kpl
Kananmuna
1 dl
Maitoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori banaanit ja soseuta ne haarukalla. Sekoita joukkoon fariinisokeri ja kaneli. Murskaa suolapähkinät. Jaa banaaniseos neljälle leivälle ja ripottele päälle pähkinät. Nosta loput leivät kansiksi.

Sekoita muna ja maito. Kasta leivät molemmin puolin muna-maidossa. Paahda leivät voileipägrillissä, vohveliraudalla tai paista voissa pannulla. Leikkaa leivät kolmioiksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1253

300

10,5 g

2,3 g

39,3 g

16,0 g

3,5 g

10,5 g

0,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Kanelia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli