Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Banaani-suolapähkinätoastit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kuivahtanut leipä mehevöityy munamaidolla ja paistamisella. Täytä toastit banaanilla ja suolapähkinämurskalla.

Ainekset

8 kpl
Kuivahtanutta paahtoleipäviipaletta

Täyte

2 kpl
Kypsää banaania
2 rkl
Fariinisokeria
1 tl
Kanelia
1 dl
Suolapähkinöitä
1 kpl
Kananmuna
1 dl
Maitoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori banaanit ja soseuta ne haarukalla. Sekoita joukkoon fariinisokeri ja kaneli. Murskaa suolapähkinät. Jaa banaaniseos neljälle leivälle ja ripottele päälle pähkinät. Nosta loput leivät kansiksi.

Sekoita muna ja maito. Kasta leivät molemmin puolin muna-maidossa. Paahda leivät voileipägrillissä, vohveliraudalla tai paista voissa pannulla. Leikkaa leivät kolmioiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

300

1253

10,5 g

2,3 g

39,3 g

16,0 g

3,5 g

10,5 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Kanelia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli