Bataatti-fetasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Bataatti-fetasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
Bataattia
2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
50 g
Rucolasalaattia
75 g
Marinoituja salaattijuustokuutioita
1/4 kpl
Punaista chiliä
1/2 kpl
Sitruunan mehu

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi bataatit. Levitä viipaleet leivinpaperoidulle uunipellille ja pirskota pinnalle oliiviöljyä ja mausteita. Sekoita kunnes öljy ja mausteet levittyvät tasaisesti. Paahda bataatteja 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä. Voit myös grillata bataattiviipaleet grillissä käännellen kypsiksi.

Levitä tarjoiluvadille bataattiviipaleet ja sekoita joukkoon rucolasalaatti ja juustokuutioita. Mausta hienonnetulla chilillä ja lorauksella juuston marinointiöljyä. Pirskota pinnalle sitruunamehua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
Muokattu: 4.5.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1047

250

8,0 g

1,8 g

34,5 g

9,0 g

6,3 g

6,5 g

0,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Punaista chiliä,

Sitruunan mehu.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli