Bataattilohkot ja feta-jogurttidippi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Bataattilohkot ja feta-jogurttidippi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kg
Bataattia
1 1/2 tl
Suolaa
1 tl
Sokeria
2 rkl
Rypsiöljyä
1/2 - 1 kpl
Tuore punainen chilipalko silputtuna

feta-jogurttidippi

2 dl
Turkkilaista- tai kreikkalaista jogurttia (rasvaa 10 %)
100 g
Fetajuustoa (salaattijuustoa)
2 rkl
Silputtua tuoretta timjamia tai (1 tl kuivattua)
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori bataatti ja leikkaa se melko kapeiksi lohkoiksi. Nosta bataattilohkot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai laakeaan uunivuokaan. Mausta bataattilohkot suolalla, sokerilla, chilillä ja öljyllä.Kypsennä bataattilohkot 225-asteisen uunin ylätasolla kauniin värisiksi ja kypsiksi, 25–30 minuuttia.Valmista juuresten kypsyessä dippi. Sekoita jogurtti ja haarukalla murennettu juusto. Mausta timjamilla ja mustapippurilla.Tarjoa bataattilohkot dipin ja runsaan vihersalaatin kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.