Kuumenna maito kädenlämpöiseksi ja kaada se kulhoon. Lisää murennettu hiiva.
Sekoita joukkoon jauhot vähän kerrallaan ja koko ajan vatkaten. Lisää suola ja olut.
Erottele kananmunan valkuainen ja -keltuainen toisistaan. Vatkaa keltuainen taikinaan ja jätä valkuainen odottamaan. Kohota taikinaa peitettynä huoneenlämmössä tunnin ajan.
Sulata kattilassa voi ja lisää se vähän jäähtyneenä kohonneeseen taikinaan.
Vatkaa kananmunanvalkuainen sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi ja kääntele se varovasti taikinaan.
Sulata nokare voita kuumalla pannulla ja lisää reilusti taikinaa. Paista blinit molemmin puolin keskilämmöllä kypsiksi Nosta blinit lautaselle ja tarjoa katkarapu- ja savulohitahnan kanssa.
Katkaraputahna: Sulata katkaravut. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Savulohitahna: Hienonna lohi. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.