Braatvursti ja juustoperunat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Braatvursti ja juustoperunat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 - 3 kpl
Bratwurstia tai grillimakkaraa ruokailijaa kohden
2 kpl
(800 g) perunasuikaleita, esim. peruna-sipuliseosta tai peruna-juustoseosta
1 kpl
Sipuli
Suolaa ja mustapippurirouhetta
4 kpl
Munaa

paistamiseen

2 rkl
Voita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Viillä makkaroihin muutama poikittaisviilto terävällä veitsellä tai pistele niihin reikiä haarukalla, etteivät makkarat halkeile.

Sekoita peruna-sipuli- tai peruna-juustosuikaleet, raastettu sipuli ja kananmunat keskenään. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Ota seoksesta pieniä kakkuja ja kypsennä ne paistinpannulla tai ohukaispannussa molemmin puolin.

Tarjoa nopeasti erikseen kuumennettavien makkaroiden kanssa. Lisää pöytään salaattia ja halukkaille tummaa leipää.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste
Julkaistu: 5.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.