Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Braatvurstipata

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Braatvursteja
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Keltainen paprika
1/2 kpl
Kiinankaalia
2 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
Chilillä maustettua tomaattimurskaa (400g)
1 dl
Vahvaa lihalientä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
Hienonnettua persiljaa pinnalle

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Viipaloi makkarat ja ruskista ne kevyesti teflonpintaisessa kasarissa öljyssä. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuori ja viipaloi porkkana. Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta. Paloittele paprika ja suikaloi kiinakaali. Lisää kasvikset makkaroiden joukkoon ja kääntele hetken aikaa, kunnes kaali pehmenee. Lisää tomaattisose, -murska ja lihaliemi. Peitä kasari kannella ja anna hautua miedolla lämmöllä 10 minuuttia.Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Ripottele lopuksi joukkoon tuoretta hienonnettua persiljaa. Tarjoa lisänä keittyjä perunoita.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2010
|
Muokattu: 27.3.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.