Braatvurstipata - Yhteishyvä

Braatvurstipata

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Braatvursteja
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Keltainen paprika
1/2 kpl
Kiinankaalia
2 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
Chilillä maustettua tomaattimurskaa (400g)
1 dl
Vahvaa lihalientä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
Hienonnettua persiljaa pinnalle

Näin teet

1

Viipaloi makkarat ja ruskista ne kevyesti teflonpintaisessa kasarissa öljyssä. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuori ja viipaloi porkkana. Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta. Paloittele paprika ja suikaloi kiinakaali. Lisää kasvikset makkaroiden joukkoon ja kääntele hetken aikaa, kunnes kaali pehmenee. Lisää tomaattisose, -murska ja lihaliemi. Peitä kasari kannella ja anna hautua miedolla lämmöllä 10 minuuttia.Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Ripottele lopuksi joukkoon tuoretta hienonnettua persiljaa. Tarjoa lisänä keittyjä perunoita.

Resepti
Katri Schöder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa