Nosta uunivuokaan makkarat ja tee niihin muutamia viiltoja. Lisää huuhdellut ja halkaistut tomaatit. Mausta tomaatit ripauksella pippuria ja oreganoa. Huuhtele ja valuta pavut ja lisää ne uunivuokaan. Riko makkaroiden lomaan kananmunat. Valuta tomaateille ja pavuille öljyä. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia tai kunnes makkarat saavat kauniin värin ja kananmunat hyytyvät. Ripottele päälle persiljaa. Tarjoa rapeaksi paahdettujen paahtoleipien kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
422
1765
31,3 g
10,0 g
9,8 g
4,3 g
4,3 g
23,8 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Rouhittua mustapippuria,
0,5 tl Kuivattua oreganoa,
Paahtoleipää.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli