Broileri-juurespata

Nappaa talteen!
| 500 g | porkkanaa |
| 2 kpl | palsternakkaa |
| 2 kpl | sipulia |
| 4 kpl | laakerinlehteä |
| 1 kpl | (700 g) broilerin koipi-reisiä |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 2 rkl | soijakastiketta |
| 1 dl | ruokakermaa |
| vastarouhittua mustapippuria | |
| 2 rkl | silputtua basilikaa tai persiljaa |
- 1.
Kuori ja paloittele kasvikset ja siirrä ne tilavaan uunivuokaan yhdessä broilerin koipi-reisipalojen kanssa. Asettele laakerinlehdet ainesten lomaan. Mausta sitruunamehulla, soijalla, ruokakermalla ja mustapippurilla.Kypsennä pataa 175-asteisen uunin keskitasolla 45–60 minuuttia tai kunnes ainekset saavat kauniin värin ja broileri on kypsää. Peitä kannella tai leivinpaperilla, jos pinta saa liiaksi väriä. Viimeistele silputulla basilikalla tai persiljalla.
Broileri-juurespata
Ainekset (3 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | porkkanaa |
| 2 kpl | palsternakkaa |
| 2 kpl | sipulia |
| 4 kpl | laakerinlehteä |
| 1 kpl | (700 g) broilerin koipi-reisiä |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 2 rkl | soijakastiketta |
| 1 dl | ruokakermaa |
| vastarouhittua mustapippuria | |
| 2 rkl | silputtua basilikaa tai persiljaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele kasvikset ja siirrä ne tilavaan uunivuokaan yhdessä broilerin koipi-reisipalojen kanssa. Asettele laakerinlehdet ainesten lomaan. Mausta sitruunamehulla, soijalla, ruokakermalla ja mustapippurilla.Kypsennä pataa 175-asteisen uunin keskitasolla 45–60 minuuttia tai kunnes ainekset saavat kauniin värin ja broileri on kypsää. Peitä kannella tai leivinpaperilla, jos pinta saa liiaksi väriä. Viimeistele silputulla basilikalla tai persiljalla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























