Broileri-juurespata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broileri-juurespata

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

500 g
Porkkanaa
2 kpl
Palsternakkaa
2 kpl
Sipulia
4 kpl
Laakerinlehteä
1 kpl
(700 g) broilerin koipi-reisiä
2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Soijakastiketta
1 dl
Ruokakermaa
Vastarouhittua mustapippuria
2 rkl
Silputtua basilikaa tai persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele kasvikset ja siirrä ne tilavaan uunivuokaan yhdessä broilerin koipi-reisipalojen kanssa. Asettele laakerinlehdet ainesten lomaan. Mausta sitruunamehulla, soijalla, ruokakermalla ja mustapippurilla.Kypsennä pataa 175-asteisen uunin keskitasolla 45–60 minuuttia tai kunnes ainekset saavat kauniin värin ja broileri on kypsää. Peitä kannella tai leivinpaperilla, jos pinta saa liiaksi väriä. Viimeistele silputulla basilikalla tai persiljalla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.