Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-juurespata

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

500 g
Porkkanaa
2 kpl
Palsternakkaa
2 kpl
Sipulia
4 kpl
Laakerinlehteä
1 kpl
(700 g) broilerin koipi-reisiä
2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Soijakastiketta
1 dl
Ruokakermaa
Vastarouhittua mustapippuria
2 rkl
Silputtua basilikaa tai persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele kasvikset ja siirrä ne tilavaan uunivuokaan yhdessä broilerin koipi-reisipalojen kanssa. Asettele laakerinlehdet ainesten lomaan. Mausta sitruunamehulla, soijalla, ruokakermalla ja mustapippurilla.Kypsennä pataa 175-asteisen uunin keskitasolla 45–60 minuuttia tai kunnes ainekset saavat kauniin värin ja broileri on kypsää. Peitä kannella tai leivinpaperilla, jos pinta saa liiaksi väriä. Viimeistele silputulla basilikalla tai persiljalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.