Broileri-pinaattipyörykät

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min (josta 15 min aktiivista)

Kanalihapullat saavat makua ja hyviä ravintoaineita pinaatista. Lisämakua tuovat parmesaani, valkosipuli ja sitruuna.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
150 gpakastepinaattia
400 gbroilerin jauhelihaa
1 kplsipuli
3 kplvalkosipulinkynttä
1 rklöljyä
1/2 kplsitruunaa
1 tlsuolaa
1 dlparmesaaniraastetta

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Sulata ja valuta pinaatti siivilässä painelemalla neste pois. Sekoita jauhelihan kanssa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Anna jäähtyä.

    MääräAinesosa
    150 gpakastepinaattia
    400 gbroilerin jauhelihaa
    1 kplsipuli
    3 kplvalkosipulinkynttä
    1 rklöljyä
  2. 2

    Pese ja raasta sitruunan kuori. Sekoita sipulit, sitruunankuoriraaste, suola ja parmesaaniraaste jauhelihaan.

    MääräAinesosa
    1/2 kplsitruunaa
    1 tlsuolaa
    1 dlparmesaaniraastetta
  3. 3

    Pyörittele murekeseoksesta pyöryköitä kostutetuin käsin. Paista 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia tai pannulla noin 5 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 150 g Pakastepinaattia, 1 dl Parmesaaniraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
24.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä