Sulata ja valuta pinaatti siivilässä painelemalla neste pois. Sekoita jauhelihan kanssa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Anna jäähtyä.
Pese ja raasta sitruunan kuori. Sekoita sipulit, sitruunankuoriraaste, suola ja parmesaaniraaste jauhelihaan.
Pyörittele murekeseoksesta pyöryköitä kostutetuin käsin. Paista 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia tai pannulla noin 5 minuuttia.
Vinkki: Pakastepinaatin sijasta voit käyttää tuoretta pinaattia, keitä sitä ensin minuutin ajan.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
145
605
7,0 g
1,3 g
0,3 g
0,3 g
0,3 g
19,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
150 g Pakastepinaattia,
Valkosipulinkynttä,
Sitruunaa,
1 tl Suolaa,
1 dl Parmesaaniraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli