Broileri-pinaattipyörykät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-pinaattipyörykät

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Kanalihapullat saavat makua ja hyviä ravintoaineita pinaatista.
Jaa Somessa

Ainekset

150 g
Pakastepinaattia
400 g
Broilerin jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
Sitruunaa
1 tl
Suolaa
1 dl
Parmesaaniraastetta

Näin teet

1

Sulata ja valuta pinaatti siivilässä painelemalla neste pois. Sekoita jauhelihan kanssa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Anna jäähtyä.

Pese ja raasta sitruunan kuori. Sekoita sipulit, sitruunankuoriraaste, suola ja parmesaaniraaste jauhelihaan.

Pyörittele murekeseoksesta pyöryköitä kostutetuin käsin. Paista 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia tai pannulla noin 5 minuuttia.

Vinkki: Pakastepinaatin sijasta voit käyttää tuoretta pinaattia, keitä sitä ensin minuutin ajan.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2016
Muokattu: 24.7.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g1 g
Proteiinia19 g77 g
Rasvaa7 g28 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj605 2420
Energiaa kcal145 578

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 150 g Pakastepinaattia

  • Valkosipulinkynttä

  • Sitruunaa

  • 1 tl Suolaa

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g1 g
Proteiinia19 g77 g
Rasvaa7 g28 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj605 2420
Energiaa kcal145 578

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 150 g Pakastepinaattia

  • Valkosipulinkynttä

  • Sitruunaa

  • 1 tl Suolaa

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.