Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-pinaattipyörykät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kanalihapullat saavat makua ja hyviä ravintoaineita pinaatista.

Ainekset

150 g
Pakastepinaattia
400 g
Broilerin jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
Sitruunaa
1 tl
Suolaa
1 dl
Parmesaaniraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata ja valuta pinaatti siivilässä painelemalla neste pois. Sekoita jauhelihan kanssa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Anna jäähtyä.

Pese ja raasta sitruunan kuori. Sekoita sipulit, sitruunankuoriraaste, suola ja parmesaaniraaste jauhelihaan.

Pyörittele murekeseoksesta pyöryköitä kostutetuin käsin. Paista 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia tai pannulla noin 5 minuuttia.

Vinkki: Pakastepinaatin sijasta voit käyttää tuoretta pinaattia, keitä sitä ensin minuutin ajan.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

145

605

7,0 g

1,3 g

0,3 g

0,3 g

0,3 g

19,3 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

150 g Pakastepinaattia,

Valkosipulinkynttä,

Sitruunaa,

1 tl Suolaa,

1 dl Parmesaaniraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli