Broileri-riisikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broileri-riisikeitto

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 dl
Riisiä
300 g
Hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 1/2 l
Vettä
3 kpl
Kanaliemikuutiota
450 g
Pakastekeittojuureksia
1 kpl
(200 g) pakastemaissia
1/2 dl
Sitruunan tai limetin mehua
1 tl
Kuivattua korianteria
1 tl
Kuivattua timjamia
Chilijauhetta

tarjoiluun:

200 g
Kevytranskankermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista broilerinsuikaleet öljyssä pannulla. Kuori ja paloittele sipuli. Kiehauta vesi kattilassa, lisää liemikuutiot, sipuli, keittojuurekset ja maissi. Anna kiehua noin 10 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää keittoon kypsä riisi, broilerinsuikaleet, sitruunamehu ja mausteet. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Tarjoa ranskankerman kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.5.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.