Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-riisikeitto

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 dl
Riisiä
300 g
Hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 1/2 l
Vettä
3 kpl
Kanaliemikuutiota
450 g
Pakastekeittojuureksia
1 kpl
(200 g) pakastemaissia
1/2 dl
Sitruunan tai limetin mehua
1 tl
Kuivattua korianteria
1 tl
Kuivattua timjamia
Chilijauhetta

Tarjoiluun:

200 g
Kevytranskankermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista broilerinsuikaleet öljyssä pannulla. Kuori ja paloittele sipuli. Kiehauta vesi kattilassa, lisää liemikuutiot, sipuli, keittojuurekset ja maissi. Anna kiehua noin 10 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää keittoon kypsä riisi, broilerinsuikaleet, sitruunamehu ja mausteet. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Tarjoa ranskankerman kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.5.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.