Broileri-tomaattipasta

Nappaa talteen!
| 400 g | pennepastaa |
| Kastike | |
|---|---|
| 400 g | broilerinleikkeitä |
| suolaa | |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | (400 / 260 g) kokonaisia säilyketomaatteja |
| 3 rkl | chilikastiketta |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| sokeria | |
| tuoretta basilikaa | |
| parmesaanijuustoraastetta | |
| oliiviöljyä paistamiseen | |
- 1.
Paloittele leikkeet ja kypsennä palat oliiviöljyssä pannulla. Mausta suolalla. Kuutioi kesäkurpitsat. Paahda niitä kattilassa, kunnes niistä irtoaa neste ja ne saavat hieman väriä. Siirrä syrjään odottamaan. Lisää kattilaan oliiviöljyä, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaatit liemineen ja chilikastike. Anna kastikkeen kiehua 5 minuuttia. Keitä pasta. Lisää kastikkeen joukkoon broileripalat ja kesäkurpitsat. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla. Lisää pasta kastikkeen joukkoon. Ripottele päälle hienonnettua basilikaa ja parmesaaniraasteetta.
Broileri-tomaattipasta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | pennepastaa |
Kastike | |
| 400 g | broilerinleikkeitä |
| suolaa | |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | (400 / 260 g) kokonaisia säilyketomaatteja |
| 3 rkl | chilikastiketta |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| sokeria | |
| tuoretta basilikaa | |
| parmesaanijuustoraastetta | |
| oliiviöljyä paistamiseen | |
Valmistus
- 1
Paloittele leikkeet ja kypsennä palat oliiviöljyssä pannulla. Mausta suolalla. Kuutioi kesäkurpitsat. Paahda niitä kattilassa, kunnes niistä irtoaa neste ja ne saavat hieman väriä. Siirrä syrjään odottamaan. Lisää kattilaan oliiviöljyä, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaatit liemineen ja chilikastike. Anna kastikkeen kiehua 5 minuuttia. Keitä pasta. Lisää kastikkeen joukkoon broileripalat ja kesäkurpitsat. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla. Lisää pasta kastikkeen joukkoon. Ripottele päälle hienonnettua basilikaa ja parmesaaniraasteetta.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























