Broileria espanjalaiseen tapaan | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broileria espanjalaiseen tapaan

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 rkl
Öljyä
500 g
Broilerin rintafileitä
1/2 tl
Suolaa
2 tl
Paprikajauhetta
1 rkl
Öljyä
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 kpl
Paprikaa
1 kpl
Tomaattimurskaa
100 g
Herkkusieniä
100 g
Savukinkkua
1 dl
Kuivaa valkoviiniä tai vettä
1 tl
Suolaa
1 dl
Kivettömiä oliiveja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele broilerin rintafileet kolmeen osaan. Kuumenna öljy korkeareunaisella pannulla ja ruskista broilerinpalat. Mausta ja siirrä odottamaan. Lisää öljyä pannulle tarvittaessa. Paista sipulit ja valkosipulit kevyesti. Lisää paprikat ja tomaattimurska. Jätä hautumaan. Suikaloi kinkku ja viipaloi herkkusienet. Lisää kinkku, herkkusienet ja vesi tai viini pannulle. Nosta myös broilerinpalat pannulle tai siirrä ruoka pataan jos tarpeen. Hauduta pataa noin 20 minuuttia. Lisää oliivit ennen tarjoilua.Ruokalehti 0505

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.