Broileria perunapedillä | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broileria perunapedillä

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Ohutta broilerin rintaleikettä
3 rkl
Appelsiinimehua
1 rkl
Dijonsinappia
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
1/2 tl
Rosmariinia
4 kpl
Parmankinkkua

perunapeti:

750 g
(1 pussi) pakastesipuliperunoita
2 dl
Kanalientä
1 dl
Silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
1/2 - 1 kpl
Ruukku basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita appelsiinimehu, sinappi, suola ja murennettu rosmariini. Sivele seos broilerileikkeille ja anna maustua. Levitä matalaan uunivuokaan perunat, silputut tomaatit, silputtu basilika ja kaada päälle kanaliemi. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Aseta päälle broilerit ja peitä ne kinkkuviipaleilla. Kypsennä vielä 20 minuuttia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.