Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broilerinleikkeet italialaisittain

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Fenkoli ja appelsiini tuovat uudenlaista raikkautta tuttuun uunibroileriin. Hennosti anismainen fenkoli kypsyy uunissa pehmeän makeaksi.

Ainekset

1 kpl
(600 g) broilerin paistileikkeitä
2 rkl
Oliiviöljyä
2 kpl
Fenkolia
2 kpl
Punasipulia
2 rkl
Tuoretta timjamia hienonnettuna
1 tl
Suolaa
1 tl
Fenkolinsiemeniä
1 kpl
Appelsiini
1 kpl
(125 g) mozzarellajuustoa
1/2 dl
Kurpitsansiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2

Ruskista leikkeitä öljyssä paistinpannulla 2–3 minuuttia molemmin puolin. Siirrä uunivuokaan.

2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
(600 g) broilerin paistileikkeitä
3

Lohko fenkolit ja punasipulit isoiksi paloiksi ja lisää broilereiden joukkoon. Mausta ruoka timjamilla, suolalla ja fenkolinsiemenillä. Kypsennä uunissa 15 minuuttia.

2 kpl
Fenkolia
2 kpl
Punasipulia
2 rkl
Tuoretta timjamia hienonnettuna
1 tl
Suolaa
1 tl
Fenkolinsiemeniä
4

Pese ja lohko appelsiini. Valuta ja paloittele juusto. Lisää appelsiinit, juusto ja kurpitsansiemenet vuokaan ja kypsennä vielä 15 minuuttia.

1 kpl
Appelsiini
1 kpl
(125 g) mozzarellajuustoa
1/2 dl
Kurpitsansiemeniä
Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 11.7.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

242

1013

13,3 g

2,5 g

14,0 g

10,5 g

8,0 g

12,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Tuoretta timjamia hienonnettuna,

1 tl Suolaa,

1 tl Fenkolinsiemeniä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli