Kuumenna uuni 225 asteeseen.
Ruskista leikkeitä öljyssä paistinpannulla 2–3 minuuttia molemmin puolin. Siirrä uunivuokaan.
Lohko fenkolit ja punasipulit isoiksi paloiksi ja lisää broilereiden joukkoon. Mausta ruoka timjamilla, suolalla ja fenkolinsiemenillä. Kypsennä uunissa 15 minuuttia.
Pese ja lohko appelsiini. Valuta ja paloittele juusto. Lisää appelsiinit, juusto ja kurpitsansiemenet vuokaan ja kypsennä vielä 15 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
242
1013
13,3 g
2,5 g
14,0 g
10,5 g
8,0 g
12,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tuoretta timjamia hienonnettuna,
1 tl Suolaa,
1 tl Fenkolinsiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli