Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileripyttipannu

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Paista pyttipannu broilerinleikkeistä! Pyttipannu valmistuu nopeasti ja helposti, ja siihen voi käyttää yli jääneet kasvikset ja keitetyt perunat.

Ainekset

3 kpl
Kypsää broilerinleikettä
7 kpl
Keskikokoista keitettyä perunaa
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Paprika
2 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Hienonnettua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele broilerinleikkeet ja perunat. Kuori ja paloittele porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise paprika ja poista kanta ja siemenet. Paloittele paprika. Kuullota sipulia ja porkkanoita öljyssä pannulla noin 3 minuuttia kunnes porkkanat pehmenevät.

Lisää pannulle perunat, broilerit ja paprikat ja lisää lämpöä. Kääntele aineksia 5 minuuttia kunnes perunat saavat väriä. Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.5.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

277

1160

9,3 g

1,3 g

18,8 g

3,3 g

2,3 g

27,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

2 rkl Hienonnettua ruohosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli