Laita kirsikkatomaatit uunivuokaan. Pirskottele päälle 2 rkl öljyä. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Laita reilu puolet tomaateista kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi. Mausta viinietikalla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa, sokeria tai pippuria.
Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Lisää joukkoon 2 rkl oliiviöljyä.
Yhdistä pasta, soseutetut tomaatit, paahdetut tomaatit, parmesaani ja revitty burrata. Viimeistele basilikalla.
Vinkki: Lisää pastaan halutessasi vielä tuoreita, puolitettuja kirsikkatomaatteja.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
604
2529
26,0 g
8,5 g
68,0 g
9,8 g
6,5 g
19,8 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
mustapippuria myllystä,
1 dl parmesaanijuustoa raastettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli