Burrataspagetti - Yhteishyvä

Burrataspagetti

Burrata- ja tomaattispagetti
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
175°C
Ruokavalio
Kermaisen valuva burratajuusto on täydellinen pari uunissa paistetuille tomaateille. Jätä puolet tomaateista kokonaisiksi ja soseuta loput kastikkeeksi. Sekoita basilikan, spagetin ja burratan kanssa tyylikkääksi viikonloppupastaksi. Reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
kirsikkatomaatteja
4 rkl
oliiviöljyä
2 tl
Sal de Ibiza -maustesuolaa tai Soson yrttisuolaa
1 tl
sokeria
mustapippuria myllystä
2 tl
balsami- tai sitrusviinietikkaa
350 g
spagettia
1 dl
parmesaanijuustoa raastettuna
200 g
(1 kpl) burratajuusto tai mozzarella di bufala -juusto
1 kpl
(ruukku) basilikaa

Vinkki: Lisää pastaan halutessasi vielä tuoreita, puolitettuja kirsikkatomaatteja.

Näin teet

1

Laita kirsikkatomaatit uunivuokaan. Pirskottele päälle 2 rkl öljyä. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

1 kg
kirsikkatomaatteja
4 rkl
oliiviöljyä
1 tl
sokeria
mustapippuria myllystä
2

Laita reilu puolet tomaateista kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi. Mausta viinietikalla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa, sokeria tai pippuria.

2 tl
balsami- tai sitrusviinietikkaa
1 tl
sokeria
2 tl
Sal de Ibiza -maustesuolaa tai Soson yrttisuolaa
3

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Lisää joukkoon 2 rkl oliiviöljyä.

350 g
spagettia
4

Yhdistä pasta, soseutetut tomaatit, paahdetut tomaatit, parmesaani ja revitty burrata. Viimeistele basilikalla.

1 kpl
(ruukku) basilikaa
200 g
(1 kpl) burratajuusto tai mozzarella di bufala -juusto
1 dl
parmesaanijuustoa raastettuna
Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen
Julkaistu: 1.3.2019
Muokattu: 1.3.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja68 g272 g
Proteiinia20 g79 g
Rasvaa26 g104 g
Kuituja7 g26 g
Energiaa kj2529 10114
Energiaa kcal604 2415

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • mustapippuria myllystä

  • 1 dl parmesaanijuustoa raastettuna

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja68 g272 g
Proteiinia20 g79 g
Rasvaa26 g104 g
Kuituja7 g26 g
Energiaa kj2529 10114
Energiaa kcal604 2415

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • mustapippuria myllystä

  • 1 dl parmesaanijuustoa raastettuna

Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.