Cajunkatkaravut | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Cajunkatkaravut

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Louisianalainen cajunkeittiö on tunnettu rikkaista maustesekoituksistaan ja merenherkuistaan. Katkaravut saavat maustua hetken kuumassa mausteöljyssä. Älä kuitenkaan kuumenna rapuja, etteivät ne sitkisty.

Ainekset

400 g
Sulatettuja ja valutettuja isoja katkarapuja
1/2 tl
Paprikajauhetta
3/4 tl
Timjamia
3/4 tl
Oreganoa
1/4 tl
Valkosipuli- tai sipulijauhetta
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
1/4 tl
Cayennenpippuria
1/2 dl
Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita mausteet keskenään. Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteet ja kuumenna hetki sekoitellen.
Nosta kattila pois levyltä ja kääntele katkaravut mausteöljyyn. Anna maustua hetki. Tarjoa katkaravut esimerkiksi paprikapaloilla höystetyn kvinoan, vihreän salaatin ja ranskankerman kanssa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.6.2016
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.