Cajunkatkaravut - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Cajunkatkaravut

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Louisianalainen cajunkeittiö on tunnettu rikkaista maustesekoituksistaan ja merenherkuistaan. Katkaravut saavat maustua hetken kuumassa mausteöljyssä. Älä kuitenkaan kuumenna rapuja, etteivät ne sitkisty.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Sulatettuja ja valutettuja isoja katkarapuja
1/2 tl
Paprikajauhetta
3/4 tl
Timjamia
3/4 tl
Oreganoa
1/4 tl
Valkosipuli- tai sipulijauhetta
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
1/4 tl
Cayennenpippuria
1/2 dl
Öljyä

Näin teet

1

Sekoita mausteet keskenään. Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteet ja kuumenna hetki sekoitellen.
Nosta kattila pois levyltä ja kääntele katkaravut mausteöljyyn. Anna maustua hetki. Tarjoa katkaravut esimerkiksi paprikapaloilla höystetyn kvinoan, vihreän salaatin ja ranskankerman kanssa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.6.2016
Muokattu: 15.5.2019