Cajunkatkaravut

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Louisianalainen cajunkeittiö on tunnettu rikkaista maustesekoituksistaan ja merenherkuistaan. Katkaravut saavat maustua hetken kuumassa mausteöljyssä. Älä kuitenkaan kuumenna rapuja, etteivät ne sitkisty.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gsulatettuja ja valutettuja isoja katkarapuja
1/2 tlpaprikajauhetta
3/4 tltimjamia
3/4 tloreganoa
1/4 tlvalkosipuli- tai sipulijauhetta
1/2 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
1/4 tlcayennenpippuria
1/2 dlöljyä

Valmistus

  1. 1

    Sekoita mausteet keskenään. Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteet ja kuumenna hetki sekoitellen.
    Nosta kattila pois levyltä ja kääntele katkaravut mausteöljyyn. Anna maustua hetki. Tarjoa katkaravut esimerkiksi paprikapaloilla höystetyn kvinoan, vihreän salaatin ja ranskankerman kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025