Carpaccio korealaisittain - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Carpaccio korealaisittain

Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Mausta naudan sisäfilee chilitahnalla, paista kevyesti ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Tarjoa raikkaiksi marinoitujen kurkkujen kera.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
naudan sisäfileetä
1/2 tl
sormisuolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2 rkl
oliiviöljyä

CHILIKASTIKE

1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
seesamiöljyä
2 tl
gochujang-chilitahnaa

MARINOIDUT KURKUT

1 kpl
kurkku
2 rkl
riisiviinietikkaa
2 tl
sokeria
1/2 tl
sormisuolaa

LISÄKSI

1 rkl
seesaminsiemeniä
1
ruukku korianteria

Näin teet

1

Valmista chilikastike. Yhdistä kulhossa soija, öljy ja chilitahna.

2 tl
gochujang-chilitahnaa
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
seesamiöljyä
2

Hiero sisäfileen pintaan suolaa ja pippuria. Paista lihaan kaunis väri pannulla öljyssä. Laita liha kulhoon chilikastikkeen kanssa ja pyörittele, kunnes liha on kauttaaltaan kastikkeessa. Kääri kelmuun ja laita pakastimeen noin puoleksi tunniksi, jotta lihaa on helpompi leikata.

1/2 tl
sormisuolaa
400 g
naudan sisäfileetä
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2 rkl
oliiviöljyä
3

Valmista marinoidut kurkut. Kuori kurkku halutessasi osittain niin, että pintaan muodostuu raitakuvio. Halkaise kurkku pitkittäin ja poista siemenet. Viipaloi kurkun puolikkaat. Sekoita riisiviinietikan, sokerin ja suolan kanssa.

2 rkl
riisiviinietikkaa
1 kpl
kurkku
2 tl
sokeria
1/2 tl
sormisuolaa
4

Leikkaa fileestä terävällä veitsellä ohuita viipaleita. Tarjoa kurkkujen kanssa. Viimeistele seesaminsiemenillä ja korianterilla.

1 rkl
seesaminsiemeniä
1
ruukku korianteria
Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen
Julkaistu: 4.5.2019
Muokattu: 2.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g18 g
Proteiinia22 g88 g
Rasvaa19 g75 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj1150 4600
Energiaa kcal275 1098

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • ruukku korianteria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g18 g
Proteiinia22 g88 g
Rasvaa19 g75 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj1150 4600
Energiaa kcal275 1098

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • ruukku korianteria

Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.