Chevrepesto
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (150 g) pehmeää vuohenjuustoa |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
| 2 rkl | pinjansiemeniä |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| hiukan mustapippuria | |
| ripaus suolaa tarvittaessa |
- 1.
Nypi basilikanlehdet irti varsista. Hienonna valkosipulit. Pane ainekset monitoimikoneeseen ja pyöräytä tasaiseksi. Lisää öljyä pienissä erissä, kunnes kastike on notkeaa. Mausta. Tarjoa pastan tai paistetun kalan kanssa.
Chevrepesto
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (150 g) pehmeää vuohenjuustoa |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
| 2 rkl | pinjansiemeniä |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| hiukan mustapippuria | |
| ripaus suolaa tarvittaessa |
Valmistus
- 1
Nypi basilikanlehdet irti varsista. Hienonna valkosipulit. Pane ainekset monitoimikoneeseen ja pyöräytä tasaiseksi. Lisää öljyä pienissä erissä, kunnes kastike on notkeaa. Mausta. Tarjoa pastan tai paistetun kalan kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























