Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Chileläinen tomaattisalsa

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

4 kpl
Tomaattia
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 dl
Silputtua persiljaa (tai korianteria)
1 rkl
Limetinmehua
1 1/2 rkl
Kylmäpuristettua oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Sokeria
Muutama tippa tabascoa, halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja halkaise tomaatit. Koverra siemenet lusikalla ja poista kovat kannat. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja siirrä ne kulhoon. Viipaloi sipuli erittäin kapeiksi viipaleiksi. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi.Yhdistä kulhossa kaikki ainekset ja anna maustua peitettynä huoneenlämmössä tunnin ajan. Tarjoa kala-, kasvis- tai grilliruokien lisäkkeenä. Salsa sopii hyvin myös hampurilaisten kera. Voit muunnella tulisuutta Tabascon määrällä.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.4.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.