Chileläinen tomaattisalsa

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
4 kpltomaattia
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1/2 dlsilputtua persiljaa (tai korianteria)
1 rkllimetinmehua
1 1/2 rklkylmäpuristettua oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
sokeria
muutama tippa tabascoa, halutessasi

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele ja halkaise tomaatit. Koverra siemenet lusikalla ja poista kovat kannat. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja siirrä ne kulhoon. Viipaloi sipuli erittäin kapeiksi viipaleiksi. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi.Yhdistä kulhossa kaikki ainekset ja anna maustua peitettynä huoneenlämmössä tunnin ajan. Tarjoa kala-, kasvis- tai grilliruokien lisäkkeenä. Salsa sopii hyvin myös hampurilaisten kera. Voit muunnella tulisuutta Tabascon määrällä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä