Chileläinen tomaattisalsa - Yhteishyvä

Chileläinen tomaattisalsa

???
Annokset
2
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Tomaattia
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 dl
Silputtua persiljaa (tai korianteria)
1 rkl
Limetinmehua
1 1/2 rkl
Kylmäpuristettua oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Sokeria
Muutama tippa tabascoa, halutessasi

Näin teet

1

Huuhtele ja halkaise tomaatit. Koverra siemenet lusikalla ja poista kovat kannat. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja siirrä ne kulhoon. Viipaloi sipuli erittäin kapeiksi viipaleiksi. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi.Yhdistä kulhossa kaikki ainekset ja anna maustua peitettynä huoneenlämmössä tunnin ajan. Tarjoa kala-, kasvis- tai grilliruokien lisäkkeenä. Salsa sopii hyvin myös hampurilaisten kera. Voit muunnella tulisuutta Tabascon määrällä.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.4.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa