Poista taateleista kivet ja laita mantelit tilalle.
Rouhi suklaa ja hienonna chili metallikulhoon. Lisää öljy ja kaneli. Kiehauta pienessä kattilassa sen verran vettä, että se ei osu kulhon pohjaan, kun nostat kulhon kattilan päälle. Anna suklaan sulaa kulhossa, sekoita tasaiseksi.
Laita pakastuksen kestävän alustan päälle pala leivinpaperia. Dippaa taatelit suklaassa ja laita leivinpaperille. Siirrä pakastimeen 10 minuutiksi.
Lämmitä jäähtynyt suklaasula uudelleen vesihauteessa ja dippaa taateleihin toinen kerros suklaata.
Sulata valkosuklaa samalla tavalla varovasti ja valuta koristeeksi taateleiden päälle. Anna suklaan jähmettyä muutama tunti.
Vinkki: Koristele suklaataatelit halutessasi chilillä ja tomusokerilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
842
201
15,1 g
4,1 g
9,4 g
9,1 g
3,4 g
5,6 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Chili,
0,5 tl Kanelia,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli