Ruskista broilerinleikkeet öljyssä. Hauduta kypsäksi kannen alla. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääri leikkeet folioon vetäytymään.
Huuhtele salaatti ja revi se pienemmäksi. Poista tomaateista kannat ja siemenet. Kuutioi tai suikaloi tomaatit. Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra sisus lusikalla. Pirskota päälle limetinmehua. Murenna juusto. Paista pekoni pannussa rapeaksi. Siirrä talouspaperin päälle.
Viipaloi broilerinleikkeet. Valmista kastike. Sekoita etikka, sinappi, hunaja, suola ja pippuri. Lisää öljy vähitellen koko ajan vatkaten, kunnes kastike on tasaista ja sakeaa. Nosta laakealle vadille salaattia. Lisää muut ainekset. Valuta päälle kastike.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
3082
736
63,0 g
13,8 g
6,5 g
6,5 g
1,3 g
36,0 g
2,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Merisuolahiutaleita,
Rouhittua mustapippuria,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli