Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Couscoustomaatit

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

6 kpl
Isoa tomaattia
1 dl
Couscousia
1 rkl
Öljyä
3 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Juustokuminaa
1/2 tl
Chilirouhetta
100 g
Fetakuutioita
6 kpl
Mustaa oliivia
Silputtua ruohosipulia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita ryyneihin öljy, sitruunamehu, juustokumina ja chilirouhe. Sekoita couscous ilmavaksi haarukalla. Leikkaa tomaateista pois hattu ja koverra ne tyhjiksi. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Täytä tomaatit couscousilla, fetakuutioilla ja viipaloiduilla oliiveilla. Kiedo tomaatit folioon ja kypsennä grillissä. Voit myös kypsentää tomaatit 200-asteisessa uunissa. Silppua valmiiden tomaattien pinnalle ruohosipulia.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.6.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

218

912

15,5 g

3,3 g

12,5 g

3,0 g

3,7 g

4,7 g

3,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Juustokuminaa,

0,5 tl Chilirouhetta,

Silputtua ruohosipulia,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli