Couscoustomaatit
Ainekset
Valmistus
Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita ryyneihin öljy, sitruunamehu, juustokumina ja chilirouhe. Sekoita couscous ilmavaksi haarukalla. Leikkaa tomaateista pois hattu ja koverra ne tyhjiksi. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Täytä tomaatit couscousilla, fetakuutioilla ja viipaloiduilla oliiveilla. Kiedo tomaatit folioon ja kypsennä grillissä. Voit myös kypsentää tomaatit 200-asteisessa uunissa. Silppua valmiiden tomaattien pinnalle ruohosipulia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
218
912
15,5 g
3,3 g
12,5 g
3,0 g
3,7 g
4,7 g
3,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Juustokuminaa,
0,5 tl Chilirouhetta,
Silputtua ruohosipulia,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli