Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Currylla maustettu kalavokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 - 350 g
Rasvatonta kalafileetä, nahattomana ja ruodottomana
2 rkl
Ruokaöljyä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 tl
Raastettua tuoretta inkivääriä
1 tl
Currya
1/2 kpl
Keskikoisesta purjosta
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Keltainen paprika
1 - 1 1/2 rkl
Soijakastiketta
Rouhittua mustapippuria
1 - 1 1/2 rkl
Sitruunamehua
(suolaa)
(tuoretta korianteria pilkottuna)

Lisäksi

Kasvisliemessä keitettyä ruis-riisiseosta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele kalafileet ja kasvikset kookkaiksi paloiksi. Kuumenna öljy pannussa ja lisää murskatut valkosipulit, inkivääri ja karri. Paista minuutin ajan käännellen. Lisää kalapalat. Paista ne nopeasti kypsiksi ja nosta sivuun. Lisää pannuun purjo ja selleripalat. Paista niitä hetki ennen kuin lisäät loput kasviksista. Mausta sitruunanmehulla, soijakastikkeella, mustapippurilla ja pane sekaan kalapalat varovasti sekoittaen. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja koristele halutessasi pienityllä tuoreella korianterin lehdillä. Nauti riisin kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 28.2.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.