Currylla maustettu kalavokki

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 - 350 grasvatonta kalafileetä, nahattomana ja ruodottomana
2 rklruokaöljyä
2 kplvalkosipulinkynttä
1 tlraastettua tuoretta inkivääriä
1 tlcurrya
1/2 kplkeskikoisesta purjosta
1 kplpieni kesäkurpitsa
1 kplpunainen paprika
1 kplkeltainen paprika
1 - 1 1/2 rklsoijakastiketta
rouhittua mustapippuria
1 - 1 1/2 rklsitruunamehua
(suolaa)
(tuoretta korianteria pilkottuna)

Lisäksi

kasvisliemessä keitettyä ruis-riisiseosta

Valmistus

  1. 1

    Paloittele kalafileet ja kasvikset kookkaiksi paloiksi. Kuumenna öljy pannussa ja lisää murskatut valkosipulit, inkivääri ja karri. Paista minuutin ajan käännellen. Lisää kalapalat. Paista ne nopeasti kypsiksi ja nosta sivuun. Lisää pannuun purjo ja selleripalat. Paista niitä hetki ennen kuin lisäät loput kasviksista. Mausta sitruunanmehulla, soijakastikkeella, mustapippurilla ja pane sekaan kalapalat varovasti sekoittaen. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja koristele halutessasi pienityllä tuoreella korianterin lehdillä. Nauti riisin kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025