Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Earl Grey -marinoitu hedelmäsalaatti

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

2 dl
Tuorepuristettua appelsiinimehua
1 dl
Ruokokidesokeria
1 kpl
Appelsiinin suikaloitu kuori
3 dl
Haudutettua earl grey -teetä

Lisäksi esim.

2 kpl
Appelsiinia
3 kpl
Kiiviä
250 g
Tummia rypäleitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa kattilaan mehu, sokeri ja suikaloitu appelsiininkuori. Keitä keskilämmöllä noin 10 minuuttia tai kunnes seos on sakeampaa. Siirrä kattila pois levyltä ja lisää tee. Anna jäähtyä. Kuori ja viipaloi appelsiinit ja kiivit. Huuhtele ja halkaise rypäleet. Lisää päälle appelsiini-teeliemi. Peitä ja siirrä jääkaappiin marinoitumaan vähintään tunniksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

261

1093

1,5 g

52,5 g

52,3 g

6,3 g

2,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Appelsiinin suikaloitu kuori,

3 dl Haudutettua earl grey -teetä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli