Eksoottinen vuohenjuustosalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplananasrenkaita omassa liemessään
500 ghunajamelonia
2 kplkiivihedelmää
3 kpltomaattia
1 kplruukku jääsalaattia
1 kplruukku tammenlehväsalaattia
150 gvuohenjuustoa
2 rkljuoksevaa hunajaa
1/2 dlkorppujauhoja
öljyä paistamiseen

Kastike 1

1 kplsitruuna
1/2 dloliiviöljyä
1 rklomenaviinietikkaa

Kastike 2

1 dlmaustamatonta jogurttia

Valmistus

  1. 1

    Valuta liemi ananaksista. Kuori ja kuutioi hunajameloni ja kiivit. Kuutioi tomaatit. Revi salaatit isolle tarjoiluvadille. Asettele hedelmät ja tomaattikuutiot päälle. Purista kastiketta varten sitruunan mehu kulhoon. Sekoita öljyn ja viinietikan kanssa. Kaada kastike salaatin päälle. Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi. Kasta ne ensin hunajaan ja sitten korppujauhoihin. Paista öljyssä kullankeltaisiksi. Nostele kiekot salaatin päälle. Pirskota halutessasi päällimmäiseksi maustamatonta jogurttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025