Erilainen pyttipannu kasviksista | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Erilainen pyttipannu kasviksista

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Vihreä paprika
6 kpl
Keskikokoista keitettyä perunaa
1/2 kpl
Valkoisia- (400/250g) tai kidneypapuja (425/240g)
4 kpl
Öljyyn säilöttyä aurinkokuivattua tomaattia
Öljyä paistamiseen
4 kpl
Munaa
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
Maustemitta rouhittua mustapippuria
Tuoretta persiljaa, basilikaa tai ruohosipulia koristeluun

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja lohko sipuli pieneksi ja kuullota se pannulla öljyssä. Lisää pesty ja kuutioitu paprika sekä paloitellut perunat. Kääntele aineksia kevyesti pannulla.Lisää valutetut ja huuhdellut pavut sekä hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit. Anna paistua vielä pari minuuttia ja vähennä sitten lämpöä.Riko munien rakenne kulhossa ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Kaada munat pannulle ja anna seoksen hiljalleen hyytyä. Koristele valmis ruoka yrteillä.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Georg Laurin
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.