Espanjalaiset piknikpatongit
Ainekset
Täytevaihtoehto 1: liha
Täytevaihtoehto 2: kasvis
Valmistus
Säädä uuni 225 asteeseen. Halkaise patonki. Kuori valkosipulit. Hiero patongin puolikkaisiin valkosipulia ja valuta päälle öljyä. Paista uunissa leikkuupinta ylöspäin noin 5 minuuttia tai kunnes patonki rapeutuu ja saa hieman väriä.
Viipaloi juusto. Leikkaa paprikat pienemmiksi paloiksi.
Levitä majoneesia patongin puolikkaille. Laita toisen puolikkaan päälle kinkkua (jos valmistat täytevaihtoehdon 1) tai kasviksia (jos valmistat täytevaihtoehdon 2).
Laita patongille juustoa, paprikaa ja versoseosta. Aseta toinen puolikas kanneksi. Viipaloi patonki.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
411
1721
37,3 g
12,3 g
3,0 g
0,5 g
0,3 g
16,3 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
prk (270 g/105 g) makeaa punaista paprikaa suolaliemessä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli