Säädä uuni 225 asteeseen. Halkaise patonki. Kuori valkosipulit. Hiero patongin puolikkaisiin valkosipulia ja valuta päälle öljyä. Paista uunissa leikkuupinta ylöspäin noin 5 minuuttia tai kunnes patonki rapeutuu ja saa hieman väriä.
Viipaloi juusto. Leikkaa paprikat pienemmiksi paloiksi.
Levitä majoneesia patongin puolikkaille. Laita toisen puolikkaan päälle kinkkua (jos valmistat täytevaihtoehdon 1) tai kasviksia (jos valmistat täytevaihtoehdon 2).
Laita patongille juustoa, paprikaa ja versoseosta. Aseta toinen puolikas kanneksi. Viipaloi patonki.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1721
411
37,3 g
12,3 g
3,0 g
0,5 g
0,3 g
16,3 g
1,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
prk (270 g/105 g) makeaa punaista paprikaa suolaliemessä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli