Fenkoli-varsisellerisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Fenkoli-varsisellerisalaatti

Fenkoli-varsisellerisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jyrki Sukulan herkkusalaatissa maistuu fenkoli ja pähkinät.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Fenkoli
3 kpl
Varsisellerin vartta
70 g
Saksanpähkinöitä
200 g
Fetajuustoa
Persiljaa

kastike

1/2 kpl
Verigreippiä
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Sokeria
Pari tippaa tabascoa, halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi fenkoli ja selleri. Laita jääveteen rapeutumaan. Kuutioi juusto. Murskaa pähkinät ja paahda niitä hetki kuivalla pannulla. Valuta kasvikset ja sekoita salaattiainekset keskenään. Purista greipistä mehu. Sekoita kastike ja lisää salaattiin.

Resepti:
Katri Saukkonen
Kuvat:
Ofer Amir
Julkaistu: 25.1.2017
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1599

382

28,3 g

9,0 g

14,3 g

11,0 g

9,5 g

14,3 g

1,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Persiljaa,

Suolaa,

Mustapippuria,

Sokeria,

Pari tippaa tabascoa, halutessasi.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli