Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fenkoli-varsisellerisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jyrki Sukulan herkkusalaatissa maistuu fenkoli ja pähkinät.

Ainekset

1 kpl
Fenkoli
3 kpl
Varsisellerin vartta
70 g
Saksanpähkinöitä
200 g
Fetajuustoa
Persiljaa

Kastike

1/2 kpl
Verigreippiä
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Sokeria
Pari tippaa tabascoa, halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi fenkoli ja selleri. Laita jääveteen rapeutumaan. Kuutioi juusto. Murskaa pähkinät ja paahda niitä hetki kuivalla pannulla. Valuta kasvikset ja sekoita salaattiainekset keskenään. Purista greipistä mehu. Sekoita kastike ja lisää salaattiin.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Saukkonen
Kuvat:
Ofer Amir
Julkaistu: 25.1.2017
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

382

1599

28,3 g

9,0 g

14,3 g

11,0 g

9,5 g

14,3 g

1,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Persiljaa,

Suolaa,

Mustapippuria,

Sokeria,

Pari tippaa tabascoa, halutessasi.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli