Feta-paprikaleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Feta-paprikaleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Feta-kermaviilitäyte, paprika ja rucola tuovat makua paahtoleipään. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.

Ruokavaliot

Ainekset

200 g
Fetajuustoa
1 kpl
Paprika
1 kpl
Kermaviiliä
1 dl
Oliiveja
10 kpl
Paahtoleipää
2 dl
Rucolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Painele fetajuusto muruiksi haarukalla. Pese paprika, poista siemenet ja leikkaa suikaleiksi. Sekoita kermaviilin joukkoon fetajuustomurut ja oliivit. Levitä kaikille leiville täytettä. Pane viidelle leivälle rucolan lehtiä ja paprikaa. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 16.6.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.