Ota liha vähintään puoli tuntia ennen grillausta huoneenlämpöön. Mausta suolalla ja pippurilla.
Grillaa lihaa kuumassa grillissä n. 5–8 minuuttia, riippuen lihan paksuudesta. Kääntele lihaa paistamisen aikana. Parhaimman tuloksen saat käyttämällä paistolämpömittaria. Työnnä se lihan paksuimpaan kohtaan. Kun mittari osoittaa 58 astetta, liha on medium.
Kääräise liha folioon. Anna vetäytyä 10 minuuttia. Leikkaa lihasta mahdollisimman ohuita viipaleita. Tarjoa chimichurrin kanssa.
Kuori valkosipuli ja laita se kulhoon muiden aineiden kanssa. Soseuta sauvasekoittimella karkeahkoksi tahnaksi. Lisää tarvittaessa öljyä, jos seos tuntuu liian paksulta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
307
1284
22,0 g
4,5 g
0,8 g
0,5 g
0,3 g
26,5 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
sormisuolaa,
mustapippuria myllystä,
2 dl hienonnettuja yrttejä, esim, lehtipersiljaa, korianteria ja oreganoa,
0,5 tl juustokuminaa,
0,25 tl rouhittua chiliä myllystä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli