Mittaa kattilaan mehu, vesi, sokeri ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Lisää punaviini ja kuumenna höyryäväksi, mutta älä keitä. Siivilöi glögi ja kaada laseihin. Viimeistele halutessasi mantelilastuilla ja rusinoilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1306
312
3,0 g
0,2 g
46,0 g
46,0 g
1,2 g
2,2 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
5 dl vettä,
1 kpl Kanelitanko,
5 kpl kokonaista neilikkaa,
1 kpl appelsiinin pesty kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli