Glögimarinoidut juustopalat

Arvostele resepti
16 Palaa

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
350 gjuustoa palana
8 kplpehmeitä, kuivattuja viikunoita
1 1/2 dlglögijuomaa
3 rkloliiviöljyä
2 tlroseepippuria

Lisäksi

cocktailtikkuja

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa juusto noin kahden sentin kuutioiksi ja puolita viikunat. Laita kuutiot ja viikunat kannelliseen astiaan ja kaada päälle glögi ja öljy. Ripottele joukkoon roseepippurit. Anna juuston marinoitua jääkaapissa noin neljä tuntia ennen tarjoilua. Valuta liemi juustopaloista ja viikunoista. Pistele juusto- ja viikunapalat cocktailtikkuihin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä