Glögimarinoidut juustopalat - Yhteishyvä

Glögimarinoidut juustopalat

???
Paloja
16
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

350 g
Juustoa palana
8 kpl
Pehmeitä, kuivattuja viikunoita
1 1/2 dl
Glögijuomaa
3 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Roseepippuria

LISÄKSI

Cocktailtikkuja

Näin teet

1

Leikkaa juusto noin kahden sentin kuutioiksi ja puolita viikunat. Laita kuutiot ja viikunat kannelliseen astiaan ja kaada päälle glögi ja öljy. Ripottele joukkoon roseepippurit. Anna juuston marinoitua jääkaapissa noin neljä tuntia ennen tarjoilua. Valuta liemi juustopaloista ja viikunoista. Pistele juusto- ja viikunapalat cocktailtikkuihin.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa