Glögimarinoidut juustopalat
15 min

Nappaa talteen!
| 350 g | juustoa palana |
| 8 kpl | pehmeitä, kuivattuja viikunoita |
| 1 1/2 dl | glögijuomaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 2 tl | roseepippuria |
| Lisäksi | |
|---|---|
| cocktailtikkuja | |
- 1.
Leikkaa juusto noin kahden sentin kuutioiksi ja puolita viikunat. Laita kuutiot ja viikunat kannelliseen astiaan ja kaada päälle glögi ja öljy. Ripottele joukkoon roseepippurit. Anna juuston marinoitua jääkaapissa noin neljä tuntia ennen tarjoilua. Valuta liemi juustopaloista ja viikunoista. Pistele juusto- ja viikunapalat cocktailtikkuihin.
Glögimarinoidut juustopalat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 350 g | juustoa palana |
| 8 kpl | pehmeitä, kuivattuja viikunoita |
| 1 1/2 dl | glögijuomaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 2 tl | roseepippuria |
Lisäksi | |
| cocktailtikkuja | |
Valmistus
- 1
Leikkaa juusto noin kahden sentin kuutioiksi ja puolita viikunat. Laita kuutiot ja viikunat kannelliseen astiaan ja kaada päälle glögi ja öljy. Ripottele joukkoon roseepippurit. Anna juuston marinoitua jääkaapissa noin neljä tuntia ennen tarjoilua. Valuta liemi juustopaloista ja viikunoista. Pistele juusto- ja viikunapalat cocktailtikkuihin.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












