Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Graavilohi-saaristolaisleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Omena antaa mehevyyttä ja raikkautta lohileivälle.

Ainekset

12 kpl
Viipaletta saaristolaisleipää

Täyte

200 g
Graavilohta
1 kpl
Keitetty kananmunaa
1 kpl
Omena
1/2 kpl
Punasipuli
150 g
Ranskankermaa
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna graavilohi ja kuorittu muna. Kuori ja raasta omena karkeaksi. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Leikkaa leivät pieniksi kolmioiksi ja nostele päälle täytettä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.7.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

287

1199

12,7 g

5,7 g

30,2 g

11,7 g

4,3 g

9,3 g

1,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Hienonnettua tilliä,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli