Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Graavilohi-tortillasushit

Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Vehnätortillalettua
1 kpl
Avokado
1 rkl
Sitruunamehua
1 kpl
Porkkana
75 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
Graavilohiviipaleita (150 g)

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Halkaise avokado, poista kivi ja irrota hedelmälihat lusikalla yhtenä kappaleena. Viipaloi avokado ja pirskota päälle sitruunamehu. Kuori ja leikkaa porkkana ohuen ohuiksi tikuiksi. Nosta tortillaletut työpöydälle ja levitä päälle tuorejuusto. Nostele graavilohiviipaleet lomittain lettujen päälle. Jaa avokado- ja porkkanasuikaleet lettujen alareunalle. Kääri letut tiukalle rullalle ja leikkaa annospaloiksi. Nosta tarjolle leikkauspinnat ylöspäin.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.10.2012
|
Muokattu: 10.1.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

60

249

3,8 g

1,1 g

4,3 g

0,6 g

1,0 g

1,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Sitruunamehua,

1 paketti Graavilohiviipaleita (150 g).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli