Graavilohi-tortillasushit | Sushi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Graavilohi-tortillasushit

Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Vehnätortillalettua
1 kpl
Avokado
1 rkl
Sitruunamehua
1 kpl
Porkkana
75 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
Graavilohiviipaleita (150 g)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Halkaise avokado, poista kivi ja irrota hedelmälihat lusikalla yhtenä kappaleena. Viipaloi avokado ja pirskota päälle sitruunamehu. Kuori ja leikkaa porkkana ohuen ohuiksi tikuiksi. Nosta tortillaletut työpöydälle ja levitä päälle tuorejuusto. Nostele graavilohiviipaleet lomittain lettujen päälle. Jaa avokado- ja porkkanasuikaleet lettujen alareunalle. Kääri letut tiukalle rullalle ja leikkaa annospaloiksi. Nosta tarjolle leikkauspinnat ylöspäin.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.10.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

249

60

3,8 g

1,1 g

4,3 g

0,6 g

1,0 g

1,5 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Sitruunamehua,

1 paketti Graavilohiviipaleita (150 g).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli