Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Graavilohi-tortillasushit

Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Vehnätortillalettua
1 kpl
Avokado
1 rkl
Sitruunamehua
1 kpl
Porkkana
75 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
Graavilohiviipaleita (150 g)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise avokado, poista kivi ja irrota hedelmälihat lusikalla yhtenä kappaleena. Viipaloi avokado ja pirskota päälle sitruunamehu. Kuori ja leikkaa porkkana ohuen ohuiksi tikuiksi. Nosta tortillaletut työpöydälle ja levitä päälle tuorejuusto. Nostele graavilohiviipaleet lomittain lettujen päälle. Jaa avokado- ja porkkanasuikaleet lettujen alareunalle. Kääri letut tiukalle rullalle ja leikkaa annospaloiksi. Nosta tarjolle leikkauspinnat ylöspäin.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.10.2012
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

60

249

3,8 g

1,1 g

4,3 g

0,6 g

1,0 g

1,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Sitruunamehua,

1 paketti Graavilohiviipaleita (150 g).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli