Halkaise avokado, poista kivi ja irrota hedelmälihat lusikalla yhtenä kappaleena. Viipaloi avokado ja pirskota päälle sitruunamehu. Kuori ja leikkaa porkkana ohuen ohuiksi tikuiksi. Nosta tortillaletut työpöydälle ja levitä päälle tuorejuusto. Nostele graavilohiviipaleet lomittain lettujen päälle. Jaa avokado- ja porkkanasuikaleet lettujen alareunalle. Kääri letut tiukalle rullalle ja leikkaa annospaloiksi. Nosta tarjolle leikkauspinnat ylöspäin.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
249
60
3,8 g
1,1 g
4,3 g
0,6 g
1,0 g
1,5 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Sitruunamehua,
1 paketti Graavilohiviipaleita (150 g).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli